1. Kakšen poseben ukrep lahko sprejmete in udejanjite, da bi zmanjšali vzrok negotovosti in skrbi v zvezi s popolno zavezanostjo k uresničevanju svoje glavne strasti?

    1. Ali obstaja nekdo v vašem življenju, ki vam preprečuje, vas ovira pri uresničevanju ciljev, strasti?

Kdo je ta oseba/ljudje, ki vas zadržujejo na mestu? Kaj je vzrok za to? So morda prepričanja, ki vam jih je/so vam nekoč sugerirali? Vas ovirajo ta prepričanja?

    1. Kako bi se lahko s to osebo/temi ljudmi pogovorili? Kako bi dali vedeti, kaj vam pomeni vaša strast, vaš cilj, ki ga želite doseči?

Kako lahko na prijazen način poveste svoje mnenje, želje in potrebe, brez da bi bili napačno razumljeni?

Sorodni izdelki

AKTUALNO

Čuječnost z Alenko

Čuječnost je odličen pomočnik pri branju »priročnika«. Z njegovo pomočjo lahko lažje razberemo in preberemo napisano, pomagamo telesu k dobremu počutju in umu, da se umiri.

Blog

Vizualizacijska meditacija

Kaj je vizualizacijska meditacija? Vizualizacijska meditacije je združitev prakse meditacije s tehnikami vizualizacije. Pri meditaciji izostriš fokus z spremljanjem toka dihanja ali s ponavljanjem mantre. To je praksa, ki temelji na umirjenem razmisleku. Vizualizacija pa Preberi več…

Blog

NASPROTJA – POLARNOST ki vladajo znotraj nas

Vsebujem nasprotja Ukvarjanje z polarnostjo, nasprotji, je značilno za vseh nas. Vendar to ne sme pomeniti zavračanje nasprotij. Nasprotja so del nas . Pomislite nase kot krog z različnimi polarnostmi – vsaka na svojem koncu. Preberi več…