1. Koliko tveganja in negotovosti ste pripravljeni sprejeti, ko iščete in iščete svojo strast?

Ste pripravljeni iti preko mnenja drugih in vstopiti tja, kjer vam srce zares zaigra od veselja? Morda pa raje utišate svojo radost in notranje zadovoljstvo da se zapre nekje v vaši notranjosti na račun zadovoljstva drugih.

    1. Kaj je najprej pred iskanjem vaše glavne strasti v življenju (npr. Vaš dohodek, služba, življenjski slog, dom, strah pred tem, kaj bodo drugi mislili)?  Katere so prioritete, ko iščete strasti ki jih imate v življenju?

Je to morda vaša služba, družina, vaš življenjski slog, ali celo to, kaj bodo rekli drugi?

    1. Kaj je glavni vzrok negotovosti in skrbi, ki ga imate v zvezi s popolno zavezanostjo uresničevanju svoje glavne strasti v življenju?  Ali bi potencialne koristi odtehtale pomen te primarne negotovosti in skrbi, ki jo imate? Je vaša strast dovolj močna da premaga vse prepreke, ki si jih zastavljate?

Sorodni izdelki

AKTUALNO

Čuječnost z Alenko

Čuječnost je odličen pomočnik pri branju »priročnika«. Z njegovo pomočjo lahko lažje razberemo in preberemo napisano, pomagamo telesu k dobremu počutju in umu, da se umiri.

Blog

Vizualizacijska meditacija

Kaj je vizualizacijska meditacija? Vizualizacijska meditacije je združitev prakse meditacije s tehnikami vizualizacije. Pri meditaciji izostriš fokus z spremljanjem toka dihanja ali s ponavljanjem mantre. To je praksa, ki temelji na umirjenem razmisleku. Vizualizacija pa Preberi več…

Blog

NASPROTJA – POLARNOST ki vladajo znotraj nas

Vsebujem nasprotja Ukvarjanje z polarnostjo, nasprotji, je značilno za vseh nas. Vendar to ne sme pomeniti zavračanje nasprotij. Nasprotja so del nas . Pomislite nase kot krog z različnimi polarnostmi – vsaka na svojem koncu. Preberi več…