1. Koliko tveganja in negotovosti ste pripravljeni sprejeti, ko iščete in iščete svojo strast?

Ste pripravljeni iti preko mnenja drugih in vstopiti tja, kjer vam srce zares zaigra od veselja? Morda pa raje utišate svojo radost in notranje zadovoljstvo da se zapre nekje v vaši notranjosti na račun zadovoljstva drugih.

    1. Kaj je najprej pred iskanjem vaše glavne strasti v življenju (npr. Vaš dohodek, služba, življenjski slog, dom, strah pred tem, kaj bodo drugi mislili)?  Katere so prioritete, ko iščete strasti ki jih imate v življenju?

Je to morda vaša služba, družina, vaš življenjski slog, ali celo to, kaj bodo rekli drugi?

    1. Kaj je glavni vzrok negotovosti in skrbi, ki ga imate v zvezi s popolno zavezanostjo uresničevanju svoje glavne strasti v življenju?  Ali bi potencialne koristi odtehtale pomen te primarne negotovosti in skrbi, ki jo imate? Je vaša strast dovolj močna da premaga vse prepreke, ki si jih zastavljate?

Sorodni izdelki

Blog

Panika ali infarkt

Pri paničnem napadu, ki se lahko pojavi v povsem običajnih okoliščinah, pa je bolečina prisotna le v prsih. Se pojavi in nato popusti.  Lahko je prisoten tudi občutek omrtvičenosti uda, vendar ni omejen na levo roko.

Blog

Pazite pri postavljanju ciljev – Beseda “NE” ima drugačen pomen.

Postavitev in zapis cilja je tudi nagovor naši PODZAVESTI.

Blog

»Stop doing« in »Start being«

Ko je um razburkana površina, spustite sidro navzdol v trebuh in se mirno spustite v prijetno ritmično zibanje ki ga ustvarja dihanje. Samo opazujte