Prenesi si

Brezplačno o čakrah

 

 

 

Eterična olja in Čakre

Vse o oljih in čakrah.
Prenesi

Pošlji datoteko na email:

 

 

 

Testiram Čakre

Kolikokrat nam gre v življenju nekaj narobe? Vem, velikokrat.  Ko se ozremo nazaj, vidimo, da bi zadevo lahko opravili drugače in se na tak način izognili neprijetnostim.

Morda smo prehitro odreagirali in zato nekoga užalili.  Ali pa smo se brez da bi se postavili zase, prilagodili situaciji,  le zato da je mir? Se znamo postaviti zase? Si upamo povedati svojo resnico?

Nas preganja strah, borba s slabim razpoloženjem, celo depresijo? Ali pa nas popade jeza zaradi ljubosumja.

Čakre so vrtinci energije. Lahko rečemo tudi kolesa življenja. In če so kolesa, naj bi na njih življenje teklo svojo pot. Ta pot naj bi bila naša pot v odkrivanju čarobnosti, radosti, veselja in vitalnosti. Življenje nam je dano tako rekoč v dar – a z namenom, da zanj dobro skrbimo. Dano nam je zato, da so tudi njegova kolesa lahkotna, živahna in da delujejo.

Tu je test. Preberite trditve in označite, katere za vas držijo. Kje boste prikimali?

Zanimivo bo opraviti test večkrat. Zakaj? Zato, ker dan ni enak dnevu, saj je vsak obarvan s svojim razpoloženjem in posledično dojemanjem sveta. Torej poskusite večkrat.

Rezultat bo dal odgovor, katera čakra želi, da jo podprete in ji pomagate.

 

S prijavo na novice (v kratkem bo na voljo tudi Obrazec za Prijavo) pa boste prvi obveščeni o podrobnostih tečaja  tečaju »Opolnomočenje čaker« ki se bo odvijal od 12. do 24. Februarja

 

 
Prenesi

Pošlji datoteko na email:

 

 

 

 

Izjave - moja prepričanja in moje želje

Ali ni res, da si vsak dan lahko rečemo: "To pa no problem." ali "Zaupam si - vse bom rešil/ rešila." kakšna radost, veselje in zagnanost, vitalnost.

Včasih pa je dan zavit v temne oblake in sive meglice.  Slaba volja, strah, žalost ali nemoč se vijejo okoli nas in zakrivajo pogled tja proti cilju. Takrat so izjave gotovo drugačne. Njihova melodija je povsem v drugem ritmu.

Vse priložene izjave igrajo v krasnem, veselem ritmu. Melodija je poskočna tako, da nas podpre in spravi vedno znova nazaj na prave tire.

Ni nujno, da bodo vse izjave sodelovale z vašo podzavestjo in v njej skritimi prepričanji. A povem vam, da se tudi ta nadležna nezdrava in neuporabna prepričanja dajo spremeniti.

 

        Jaz vam ponujam te rešitve  KLIKNI


Zanje vem in jamčim, da so učinkovite.


Prenesi

Send download link to: