1. Koliko tveganja in negotovosti ste pripravljeni sprejeti, ko iščete in iščete svojo strast?

Ste pripravljeni iti preko mnenja drugih in vstopiti tja, kjer vam srce zares zaigra od veselja? Morda pa raje utišate svojo radost in notranje zadovoljstvo da se zapre nekje v vaši notranjosti na račun zadovoljstva drugih.

    1. Kaj je najprej pred iskanjem vaše glavne strasti v življenju (npr. Vaš dohodek, služba, življenjski slog, dom, strah pred tem, kaj bodo drugi mislili)?  Katere so prioritete, ko iščete strasti ki jih imate v življenju?

Je to morda vaša služba, družina, vaš življenjski slog, ali celo to, kaj bodo rekli drugi?

    1. Kaj je glavni vzrok negotovosti in skrbi, ki ga imate v zvezi s popolno zavezanostjo uresničevanju svoje glavne strasti v življenju?  Ali bi potencialne koristi odtehtale pomen te primarne negotovosti in skrbi, ki jo imate? Je vaša strast dovolj močna da premaga vse prepreke, ki si jih zastavljate?

Sorodni izdelki

Blog

»Stop doing« in »Start being«

Ko je um razburkana površina, spustite sidro navzdol v trebuh in se mirno spustite v prijetno ritmično zibanje ki ga ustvarja dihanje. Samo opazujte

AKTUALNO

Biti TU (tukaj in zdaj)

Si upate prešteti vse misli, ki se vam tekom dneva sprehodijo po glavi? Si predstavljate, koliko zgodb nastaja ko se misli prepletejo in spletejo besedilo? Verjetno ne. Prepričana pa sem tudi, da  se vse te Preberi več…

AKTUALNO

Čuječnost z Alenko

Čuječnost je odličen pomočnik pri branju »priročnika«. Z njegovo pomočjo lahko lažje razberemo in preberemo napisano, pomagamo telesu k dobremu počutju in umu, da se umiri.